FitBrit 2017: Yhden Britannian parhaiten

Sisällysluettelo:

Anonim

Valokuva: valokuvaaja Paul

Vuoden 2017 jälkipuoliskolla DW Fitness First -kuntosalit koko Britanniassa osallistuivat FitBrit-haasteeseen - maan nopeimmin, lujuuteen ja kestävyyteen, joka koostuu yhdeksästä eri harjoituksesta, jotka suoritetaan taaksepäin kelloa vasten.

Lauantaina 25. marraskuuta DW Fitness Firstin kuntosalilla Milton Keynesissä 50 kilpailijalle, jotka olivat asettaneet nopeimmat aikataulut edellisiltä kuukausilta, kokoontuivat taistelemaan 2017 FitBrit-mestarin otsikosta - ja nimettiin Yhdistyneen kuningaskunnan vahvimmaksi amatööriurheilijaksi.

Satoja hurraavien kannattajien edessä kilpailijat antoivat kaiken, mitä heidän oli ajaa tärkeitä sekuntia pois heidän henkilökohtaisista parhaistaan ja voittaa arvokkaita paikkoja yleisellä tulostaululla.

Tänä vuonna lopullinen sisälsi kolme erillistä tapahtumaa. Miesten ja naisten Avoin luokka oli avoin kaikille, kun taas mies- ja naispuoliset mestarit olivat 40-vuotiaita tai sitä vanhempia. Myös tiimi luokka, jossa yksi uros ja yksi naispuolinen tiimin jäsen vuorottelivat harjoitusten välillä.

Eye On The palkinto

Aikaisempia finaaleja oli paljon tuttuja kasvoja sekä paljon ensimmäisiä finalisteja, jotka halusivat työntää itsensä kansallisilta amatööriurheilijoilta. Jokaisen kategorian voittaja sai 100 £ DW Sports -kupongin, TRX-kodin harjoituspaketin, Ridge Rollerin ja 12 kuukauden lehden tilauksen. Jälkeläiset saivat £ 50 DW Sports voucherin, Amazon Echon ja kuuden kuukauden lehden tilauksen, kolmannella sijalla saatiin £ 25 voucher, My Zone MZ-3 sykemittari ja kolmen kuukauden mag-tilaus. Nopeimmat uros- ja naispuoliset urheilijat myös voittivat Fitbit-toiminnan seurantaohjelman.

Nopeimmat viimeistelijät

Kelloa kestäneiden keuhko- ja lihaspalojen jälkeen Cormac Lisle-Fenwick otti miesten avoimen otsikon rapsuttelevana ajankohtana 11min 34 sekunnissa, vain 11 sekuntia ennen toista sijaa Janwary Knight, kolmannella sijalla Doug Harrisonilla vain kuusi sekuntia jäljessä.

Miesten mestarit-luokassa Patrick Brown nousi huippupisteeseen 11min 34 sekunnissa, yli minuutti ennen kakkonen Danny Olivea 12min 55 sekunnissa. Mike Usher tuli kolmanneksi 13min 7 sekunnissa. Naisten voittajat olivat Danni Leppier (Open, 12min 27sec) ja Nikki French (Masters, 13min 32sec).

Joukkueryhmässä Cormac Lisle-Fenwick voitti toisen päivänsä - ja oletettavasti nukkunut hyvin tänä yönä - Amy Brownridge rinnalla 8 minuutin 37 sekunnin aikana.